Pages Menu
Menu

Posted in In Gesprek

You Never Walk Alone

Na de overdenking bij de Tweede Mijl, vorige week woensdag, had ik een leuk gesprek met J. Sinatra, één van onze bezoekers.
Sinatra is niet de echte  achternaam van J. (i.v.m. de privacy) maar een bijnaam . J.  heeft deze bijnaam niet voor niets: zijn stem lijkt als twee druppels op die van F. (weer die privacy)  Sinatra. J. bood aan om de volgende keer als ik de overdenking voor mijn rekening neem, You Never Walk Alone voor of na de overdenking te zingen.
You Never Walk Alone, een mooi thema. Dat scheelt mij weer wat denkwerk, ik weet in ieder geval welk thema ik aan kan snijden. You Never Walk Alone klinkt natuurlijk prachtig in een voetbalstadion na een mooie zege. Of in een vol Ahoy, als je daarna weer in je warme auto stapt, op weg naar warme huis en je warme bedje. De meeste bezoekers van de Tweede Mijl hebben een dergelijke warme auto of warm bed niet.
Warmte en samen lopen…als ik dat nu eens in de overdenking kan combineren. In gedachte ben ik bezig welk aandenken ik dit keer voor de luisteraars mee kan nemen, ik heb echt geen idee. Die ochtend koop  ik ski sokken voor een super mooie prijs.  We gaan een weekendje skiën bij vrienden uit Duitsland en ski sokken stonden nog op mijn lijstje.
Eenmaal thuisgekomen bedenk ik mij ineens dat die ski sokken een mooie ondersteuning zijn bij het thema: You Never Walk Alone. Maandag maar snel de stad  in, hopen dat de aanbieding nog steeds geldig is. Zo hoop ik mijn overdenking aanstaande woensdag wat warme input mee te geven!

2 reacties

  1. Heel goed Annemarie, tijdens de verbouwing gaat de verkoop gewoon door,
    Oftewel, tijdens ons dagelijks even gaat ons geloof gewoon door.
    het houdt niet op om 11.15 als de kerk uit gaat, nee dan begint het pas.

    Ik wens je veel succes, Jaap

    • Klopt helemaal Jaap!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.